U zegt ... Votre avis - Mas Sans Soucis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

U zegt ... Votre avis

 

Vertel ons uw droomvakantie !

Partagez vos
vacances de rêves !

Tell us about
your dream holiday !

Uw reiservaring / Votre avis / Your appreciation :

johan [10/10], april 2018: [POS]: Toffe gastheer en super gastvrouw comfortabele kamers met airco en frigo uitgebreid ontbijt.Dit is een toplocatie!!! Veel nuttige info gekregen zodanig dat ik hier (dank zij hun) prachtige moto ritten heb gemaakt dat ik niet had kunnen doen zonder hun kennis van deze streek.Deze B&B is een aanrader voor mensen die houden an fietsen, wandelen en moto rijden. Uw moto kan hier ook veilig gestalt worden op een afgesloten privé parking. Wij zijn tevreden gasten die zeker terug komen!!! [NEG]: Geen negatieve punten!!!

Kristel [9,8/10], april 2018: [POS]: Zeer gastvrij en gedienstig,rustige ligging. varia in ontbijt =top. Topplaats, een aanrader voor een zorgeloze vakantie.

Gert Boudens [8,8/10], januari 2018: [POS]: Zeer mooie / propere kamers. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Staan steeds klaar om je te helpen. Een uitstap is zo geregeld. Een restaurant zo geboekt. Mooi onderhouden zwembad.

Anoniem [9.4], september 2017: [POS]: Fijne en joviale gastvrouw en gastheer. Ze kennen de streek door en door en staan klaar om interessante tips te geven. Mooie locatie midden de natuur, ideaal om tot rust te komen. Goed ingerichte kamer met prima bed. Ruime badkamer met heerlijk, ruime douche en lavabo. Alles is fris en nieuw. Hygiëne is voor Muriel heel belangrijk en dat merk je. Prima ontbijt op het terras..

Anonym [9.6], august 2017: [POS]: Rigtig godt. Vi vender helt sikkert tilbage. Super morgenmad. Sengen fantastisk madras og størrelse. Dobbeltdyne var ikke god da vi er vandt til separate dyner. Værts ægteparret var utrolige og meget hjælpsomme med en høj standard for værelse og rengøring. Poolen var super god med liggestole og varmt vand i bruseren ved poolen. Meget gennemført.

Myriam et Angelo [10], août 2017: [POS]: Le mas est bien situé, calme, grand parking, petit déjeuner copieux, décoration faite avec gout et modernité, tout confort, Muriel et Didier sont toujours aux petits soins, la piscine et l'ensemble de la résidence sont très propres. Un petit coin de paradis en Provence. Nous avons passé un agréable séjour, trop court malheureusement.

Michael [9.6], août 2017: [POS]: Parfait. Le proprietaire a le coeur sur la main, on a l'impression d'etre en famille dans cet etablissement, je le conseille a tout le monde voulant decouvrir la region, et voulant se dépayser du litoral, l'avantage c'est le silence, seul la nature fait du bruit

Anoniem [10], augustus 2017: [POS]: Zeer nette kamers met airco die doet wat ie moet doen. Handdoeken worden regelmatig omgewisseld. Groot pluspunt is de koelkast in de kamer. zeer goeie matras...ik als slechte slaper kan het weten. Zwembad perfekt onderhouden... [NEG]: niet echt negatieve punten...

Anne en Curd [9.8], augustus 2017: [POS]: Vriendelijke ontvangst. Kamers tip, top in orde. Tof zwembad. Ontbijt met zorg geserveerd. Petanque tornooitjes waren strijdvaardig en amusant. Een absolute aanrader dus !

Geert, juli 2017: [POS]: Muriel en Didier, Nogmaals een erg dikke dankjewel voor de fantastische week die we weer bij jullie mochten beleven. In een oase van rust met erg mooie, ruime en gerieflijke kamers is het telkens weer een beetje thuiskomen. Na het uitgebreide ontbijt een plonsje nemen in het zwembad of op uitstap gaan naar een van de vele prachtige plaatsen op jullie aanraden, maakt dat elke dag ongeveer 24u te kort heeft. Maar, vooral, jullie gastvrijheid en gezelligheid maakt dat jullie B&B gewoon absolute top is! Een aanrader voor iedereen die richting Côte d'Azur trekt. Dikke kussen van Geert, Annick & Tibo. PS: Bereid je maar goed voor, voor die petanquefinale!

Anoniem, juli 2017: [POS]: wij verbleven hier met het ganse gezin, 4 personen, begin juli voor een ruime week en hadden een fantastische tijd. We werden hartelijk ontvangen met een grote glimlach, inclusief aperitief. Onze gastvrouw Muriel zorgde meteen voor een reservatie in een heerlijk lokaal restaurant in het dorp. Muriel en Didier zijn zeer warme mensen die er echt alles aan doen om je zo een aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. Dit alles met het nodige respect voor de privacy. We kregen er tips, uitleg over de streek, toffe adresjes, de te bezoeken restaurants,... gratis bij. Centraal gelegen wat maakt dat uitstappen naar Cannes, Nice, Monaco, Port-Grimaud, Saint-Tropez, Gorges du Verdon, … vlot te bereiken zijn. De kamers zijn echte pareltjes, tot in de puntjes afgewerkt. Onze suite was zeer ruim (wat een verademing in vergelijking met een hotel) en mooi ingericht. Airco, verduisteringsgordijnen, badkamer met inloopdouche,...alles is aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geen drukte. [NEG]: Geen.

Cami, juli 2017: [POS]: We hadden een topvakantie in le Mas sans Soucis! Vanaf dag een werden we uiterst vriendelijk onthaald door Didier en Murielle. We logeerden in de roze kamer met uitzicht op het azuurblauwe zwembad. We sliepen in een zalig bed, genoten van een glaasje wijn uit onze koelkast, keken vanuit ons bed nog eventjes televisie in een airco gekoelde kamer, douchten in een uiterst stijlvolle perfect hygiënisch onderhouden badkamer waar alles voorhanden was (zelfs wattenschijfjes!). Elke ochtend genoten we van een zeer delicieus ontbijt: vers geperst fruitsap, zelfgemaakte confituren, assortiment kazen, ei-variaties, verschillende broodsoorten en koffiekoeken… en dit alles aan een perfect gedekte tafel! Keukenprinses Murielle bereidde op een avond een heerlijke paella. Gastheer Didier bezorgde ons uitstekende adresjes in de buurt waar we ’s avonds konden tafelen aan aanvaardbare prijzen. Het visrestaurant in het haventje van Frejus kon ons het meest bekoren! Fayence is de perfecte uitvalsbasis. [NEG]: geen opmerkingen.

Quirine en Nick, september 2016: [POS]: wij zijn super vriendelijk ontvangen door Didier en Muriel. Ze hebben ons super veel tips gegeven waar we naar toe konden gaan. Het ontbijt was heel lekker, uitgebreid en elke dag iets verschillend. Zeer leuk! Het zwembad was heel mooi en verzorgd net zoals de kamer en badkamer. kortom een van de beste B&B ervaringen tot hiertoe voor ons! [NEG]: Niets.

Braes-Ponet David, Katia en Samuel, augustus 2016: [POS]: Warm en aangenaam onthaal, zeer vriendelijke uitbaters, gedienstig en adviserend (zoals gratis parkings, tips voor transport, ...), zeer ruime kamers, kamers zijn zeer fris, proper en met smaak ingericht. Alles was voorhanden. Mogelijkheid om super lekkere mojito en andere dranken/cocktails aan zeer democratische prijzen te bestellen en te nuttigen op het prachtige terras. Zeer mooi en proper zwembad, ruime parking. AANRADER.

Opbrouck Tonny, augustus 2016: [POS]:Bij aankomst wordt men door de gastheer/vrouw uitgebreid ontvangen met een glaasje. Er wordt uitleg gegeven over de B&B en de restaurants in de nabije omgeving. De kamers zijn zeer mooi, modern en proper. De locatie is midden het bos dus zeer rustig. Het zwembad is netjes onderhouden en wordt dagelijks gereinigd. Het ontbijt is uitgebreid en lekker. De eigenaars/uitbaters zijn zeer vriendelijk, communicatief en bereikbaar voor iedere wens van de gast. 's Avonds is er mogelijkheid voor een bbq of paella-avond. Een aanrader voor iemand die de drukte van de typische vakantiebestemmingen wil vermijden. Wij vonden de B&B niet (ondanks GPS) waarbij Didier ons heeft komen oppikken op een afgesproken plaats. [NEG]: Geen noemenswaardige met uitzondering dat wij aanvankelijk de B&B niet vonden door de afgelegen locatie. Maar dit heeft dan weeral zijn voordeel voor de mensen die rust opzoeken. Voor diegene die tijdens hun verlof (spijtig genoeg) aan hun computer of smartphone gekluisterd hangen blijkt de internetaansluiting/dito WiFi iets te weinig capaciteit te hebben.

Cieske, juli 2016: Alles heel goed , zeer goede ontvangst , mooie en grootte kamer met frigo op de kamer wat heel gemakkelijk is. Zwembad is ook goed áán avond BBQ gehad welke zeer lekker was. Zeer rustig gelegen dus ook een beetje afgelegen. Het is een 5 à 10 min rijden tot in het stadje. [Bron tripadvisor]

Gunter, juli 2016: Sehr schöner Urlaub. Liebevoll eingerichtete Zimmer und sehr sauber. Schöner Pool. Das Frühstück war auch sehr lecker mit selbstgemachter Marmelade... Sehr nette und freundliche Gastgeber. Wir hatten auch viel Spaß beim Boules Spielen. Wir kommen wieder :-)

Anoniem, juni 2016: Ruime en mooie kamer met terras. Zeer vriendelijke ontvangst. Super in de omgang met onze kleine spruit van 7 maanden. Lekker ontbijt. Zalig zwembad. Rustige omgeving. Wat wil je nog meer???

Thomas & Eline, juli 2015: Super ontvangst met lekkere apero en gezellige babbel met Didier en Muriel. De kamers zijn zéér ruim en luxueus ingericht met knappe badkamer en inloop douche. De ijskast op de kamer is een groot pluspunt, zo kan je de gekochte goederen van de marktjes makkelijk bewaren. Top! De accommodatie van de B&B is super! Prachtig zwembad met ligbedden, matrassen voor in het zwembad, petanque baan onder een boom in de (zalige) schaduw, badminton, darts,.. De B&B ligt afgelegen in een bos vlakbij Fayence (welk wij een groot pluspunt vonden voor de rust) maar toch op een steenworp van het mooie centrum van Fayence en vlakbij grote winkels. Ook voor wie de grote steden van de Côte d'Azur (Cannes, Monaco, St.-Tropez, Nice,..) wil bezoeken ligt deze B&B ideaal, alles is makkelijk en snel bereikbaar door de ligging en met de tips van de eigenaars kom je ook een heel eind! Wij hebben deze dan ook steeds ingewonnen en Didier en Muriel vertelden ons met veel plezier alles wat ze wisten over de mooie plekje van de Côte d'Azur. Kortom, wij raden deze B&B ten sterkste aan voor wie rust en genieten wil combineren met het bezoeken van de prachtige kustlijn. Wij hebben spijt dat we maar voor 5 dagen zijn gebleven! T & E

Joost, juli 2015: warm onthaal bij een lekker glaasje streekrosé. Heel rustig gelegen locatie met als blikvanger het mooie zwembad in zonovergoten tuin en toch in de bossen. Ruime kamers net zoals wij het graag hebben en alles kraaknet! Een wagen is onontbeerlijk om zich in de buurt te verplaatsen en naar de prachtige Provençaalse dorpjes te begeven. Een gezellige BBQ van de chef met de andere vakantiegangers is een leuk initiatief. J & M

Thierry Horlait, oktober 2014: prachtige locatie , super goed ontvangst

Sandra, september 2014: Owners were very helpful and friendly. We got lost on day one and Didier came and met us! Both are very friendly and helpful, lovely location, peaceful, clean, accommodation is superb.

Glorieux, september 2014: Mooi zwembad en kamer,uitgebreid ontbijt. Een beetje afgelegen.


Alain Degryse, september 2014: Heel mooi zwembad en zeer goed onderhouden. De kamer is heel ruim , propere badkamer en terras. Le Mas sans soucis ligt in een heel rustige omgeving. Le Mas sans soucis ligt redelijk ver om te voet boodschappen te doen of om s'avonds te voet te gaan eten.

Katarzyna, september 2014: Spokój, cisza, dobre śniadania, bardzo czysto. Naszym zdaniem idealne położenie na wypady we wszystkich kierunkach: morze, góry i bajeczne miasta lazurowego wybrzeża na wyciągnięcie ręki. Bardzo mili Właściciele Marii i Didier, których serdecznie pozdrawiamy.

Geert Busschaert, september 2014: lekker ontbijt, rustig, mooie omgeving, parking.

Bousmanne Marleen, augustus 2014: wij zijn er geweest op 14 augustus met drie koppels en mijn zoon van 14 , alles was netjes goed onthaal met drank en hapjes ,de eigenaars zijn echt goed bezig , ontbijt gewoon top alles erop en aan ,kamers tot in de puntjes verzorgd , wij zouden er zeker terug gaan. [Bron tripadvisor]

Corinne, août 2014: Nous avons grandement apprécié les prestations de l'établissement. Surface / déco de la chambre, propreté impeccable et riche petit déjeuner servi sur la terrasse. Accueil très chaleureux et conseils utiles des propriétaires. Piscine propre et agréable.

Rudy & Gerda, augustus 2014: Muriel & Didier zorgen voor een plezante en deugddoende vakantie ;-) Aanrader !

Anonyme, août 2014: Le calme, l'acceuil, l'espace et l'aménagement de la chambre (y compris le frigidaire).


Andrea, August 2014: warm welcome - comfortable and spacious room - swimming pool - breakfast on the terrace.

Eddy, augustus 2014: super ontbijt en zeker genoeg, luxe kamer met eigen koffieapparaat, jammer op het moment van ons verblijf geen airco, een beetje afgelegen

Jan, juli 2014: Luxueuze ruime kamers met hoge afwerkingsgraad, mooie badkamer met ruime inloopdouche, pluspunt ook een koelkast & koffiezet op de kamer ! Heel goed gevarieerd ontbijt, met keuze van welk eitje je wenst Toffe eigenaars Muriel & Didier , op een van de avonden lekkere toffe BBQ bij hen gegeten Aangenaam zwembad. Moeilijk te vinden toegangsweg, hobbelig maar wel geasfalteerd. Vanaf het huis zelf niet direct zicht op de "villages perches", wel mooi rustig in de bossen gelegen van Fayence.

Corinne, juillet 2014: Nous avons passé un excellent séjour dans cet établissement un peu excentré, situation calme, grande chambre décorée avec goût, propre et très bien équipée. Petit déjeuner copieux. Un Mas avec jolie piscine. Propriétaires pleins de conseil, avenant et sympathiques. Nous le recommandons.

Bert, juni 2014: Nieuw huis met ruime kamers, met zitje, koffiezetapp., koelkast, grote bedden, ruime badkamer, goed ontbijt (geen frans ontbijt).

Kelly Vandereecken, april 2014: Rustig gelegen, ruime kamer met mooie inloopdouche, Parking. Klein minpuntje : een beetje afgelegen.

Dries Poldervaart, april 2014: Super locatie rustig en verzorgd !

Linda De Grave, april 2014: Alles is perfect...de kamers zijn ruim en met klasse ingericht. Het ontbijt, alles wat er moet zijn staat op tafel en staat het er toevallig niet dan zorgen de gastvrouw en/of -heer er wel voor

Muriel, augustus 2013: Heel propere en grote kamers met alles derop en deraan wifi,frigo parking,heel mooie zwembad ,een fantastische badkamer met inloopdouche in tegels ,een pluspunt is de kamer ook in tegels plus een ontbijt met kaas en vleeswaren brood koeken en fruitsap en plus hele toffe eigenaars [Bron tripadvisor]

Driespol, augustus 2013: Zeer verzorgde en unieke vakantiebestemming alles tot in de puntjes uitgewerkt. Bediening was vlot en de ontbijttafel was rijkelijk gevuld en lekker. De ligging is uitermate goed daar alles binnen een straal van 5 à 10 km bereikbaar is ! [Bron tripadvisor]




Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu